Unga Teatern | Spöket på Lillklobb

Spöket på Lillklobb

NYTT PREMIÄRDATUM lördag 24.4.2021. Spelas i april-maj 2021. Biljetterna kommer till försäljning i augusti 2020. 

Spöket på Lillklobb/Lillklobbin kummitus blir en sällan skådad, tvåspråkig  teaterfest i det natursköna Lillklobb. Texten är skriven av de prisbelönta dramatikerna Harriet Abrahamsson och Paul Olin, som också själva medverkar i föreställningen.

Föreställningen är mycket mer än en ordinär teaterpjäs. Publiken rör sig både ute i trädgården och inne på teatern och är med i händelsernas centrum och påverkar handlingens gång. En fattig torparfamilj ger oss en historisk inblick i hur det var förr på Lillklobb, medan en kringresande gycklartrupp bjuder på en kavalkad av teaterns egen historia.
Spöket på Lillklobb/Lillklobbin kummitus är samtidigt komedi, drama, lärostycke, utställning och talk show med en gruvlig spökhistoria som berättelsens utgångspunkt.

Text: Harriet Abrahamsson, Paul Olin Regi: Paul Olin Ljus- och ljuddesign:
Jukka Hannukainen I rollerna: Harriet Abrahamsson, Ylva Edlund, Stella Laine, Åsa Nybo, Paul Olin, Frank Skog, Anders Sundström, Kristian Thulesius
Publikarbete: Harriet Abrahamsson, Gaye Amus, Joshua Finch
Förfrågningar kring publikarbetet: harriet.abrahamsson@ungateatern.fi

  • Föreställningen är tvåspråkig (sve/fi)
  • Längd ca 1 h 45 minuter (integrerad paus)
  • Åldersrekommendation: 6+
  • Föreställningen ingår i KULPS för Esbo stads förskolor och årskurser 1-6 (en gång per läsår).

BILJETTPRIS: VARDAGSMORGON 12 € | KVÄLL, LÖRDAG 18 €. Grupprabatt beviljas åt grupper på minst 30 personer, mera info via teaterns kansli 09-86208200, info@ungateatern.fi.