Unga Teatern | För daghem

FÖR DAGHEM

Information och tips gällande Unga Teaterns daghemsföreställningar

Info och inbjudningar

Vi skickar info om föreställningarna per e-post och vanlig post.
Vi ordnar en förhandsföreställning (kvällstid) före våra premiärer dit vi bjuder in daghemspersonal. Dagiset kan också ta med sig en representant från föräldraföreningen till tillställningen. Under kvällen har vi servering och ensemblen är på plats och svarar på era frågor.
Anmäl här om ni vill ha ett elektroniskt nyhetsbrev.

Boka biljetter?

Boka biljetterna direkt från teatern. Bekräftelse för kontroll skickas per e-post.
Dagisgrupper behöver inte lösa ut biljetterna på förhand utan betalningen sker på plats på föreställningsdagen antingen kontant eller med bankkort. Det finns också en möjlighet att få betalningen på faktura.
Våra daghemsföreställningar börjar oftast klockan 10. Om en gruppbokning annulleras senare än 10 dagar innan föreställningsdatumet, debiterar Unga Teatern 50 % av det totala gruppbiljett priset.

Publikmaterial?

Om föreställningen har ett publikmaterial så skickas det ca 2 veckor innan föreställningsdatumet.

Då ni besöker oss

Biljettkassan öppnar 45 min. före föreställningen börjar. Vår teatervärdinna tar emot er. Meddela hur många barn och ledare ni är då ni kommer. Om ni märker att ni blir försenade, vänligen meddela oss på telefonnumret 09-8620 8200! Ifall ni kommer med abonnerad buss är chauffören välkommen med och se föreställningen.
Vi har hörselskydd som man kan låna.
Under pausen kan ni äta medtaget mellanmål i vårt café och i vår foajé. Vi bjuder lärare/ gruppledare på kaffe eller te. Om föreställningen inte har en paus så kan ni stanna efter föreställningen och äta er matsäck. Meddela oss i bokningsskedet  om ni önskar stanna efter föreställningen.
För att minska på avfallet önskar vi att ni i mån om möjlighet  tar med er dricka i egna flaskor framom tetraburkar. Glas och kannor finns till förfogande på teatern.
Vi håller caféet stängt under daghemsföreställningarna.
Varje grupp får 2-4 stycken programblad.

Sälja teaterbiljetter för att samla in pengar?

Det går utmärkt att sälja teaterbiljetter för att samla in pengar till dagiset! Då är antalet högst 130 biljetter/föreställning. Om ni köper en hel föreställning finns det en möjlighet för er att ansvara för caféförsäljningen (om föreställningen har en paus). Man kan ha önskemål gällande tidpunkt och klockslag för när man vill att föreställningen skall vara.