Unga Teatern | Vit

TURNÉN FORTSÄTTER I OKTOBER 2021!

Teater Povre och Unga Teatern samarbetar på turné med föreställningen VIT, en pjäs om att acceptera det som är annorlunda.

Följ med på en visuell och lekfull resa i Rynkels och Lurvis vita värld, där varje dag är den andra lik. Det finns inga faror, allt är lugnt och fridfullt. Men så plötsligt dyker nya färger upp. Lurvis och Rynkels värld får sprickor, mönster och regler bryts. De försöker sopa undan och hålla kontrollen. Men det är inte alltid så enkelt – inte när det finns så många vackra färger som smyger sig på; grön, gul, blå… Och visst är purpurröd också en alldeles ljuvlig färg!

Föreställningen innehåller bara lite text och lämpar sig för alla från 3 år uppåt oberoende av språk.

SKAPAD AV Andy Manley
REGI Agneta Lindroos ÖVERSÄTTNING Anna Simberg SCENOGRAFI OCH KOSTYM Nina Silfverberg MUSIK OCH LJUD Tim Stratton och Agneta Lindroos LJUS Mats Antell MASKDESIGN Anna Vesterback REKVISITA Raija Sabel SNICKERI Jeremy Crotts, Stig Lund och Nicholas Isaksson SYATELJÉ Belinda Fridlund och Ann Philp AFFISCHMATERIAL OCH PRESSBILDER Frank A. Unger

I ROLLERNA Alex Holmlund/Jakob Johansson och Julia Johansson
TURNÉTEKNIKER Anders Sundström

SPELYTA 4 m (bredd) x 3 m (djup), takhöjden i spelutrymmet minimi 2,5 m
BYGGTID 1,5 h
NEDMONTERING 45 min
FÖRESTÄLLNINGENS LÄNGD ca 45 min

PRIS 600 €/föreställning (rek. maxantal publik 50 personer), 1000 € för två föreställningar på samma plats under samma dag (minst 45 minuter paus behövs mellan föreställningarna)

Turnerar i oktober och november 2021.
Bokning via Unga Teatern 09-86208200 | info@ungateatern.fi 

Turnéföreställningen förverkligas med understöd av Svenska Kulturfonden

Orginaluppsättningen gjordes av Wasa Teater år 2015.
Pjäsens upphovsrätt bevakas i Finland av Nordic Drama Corner Oy.