Unga Teatern | IMPRO! – lev improviserande

ALLA IMPRO-FÖRESTÄLLNINGAR ÄR TYVÄRR INSTÄLLDA PGA DE RÅDANDE OMSTÄNDIGHETERNA OCH REKOMMENDATIONERNA GÄLLANDE CORONAVIRUSET

Kom med på livets berg- och dalbana! Hur går det och hur mås det när man lever livet improviserande? Under Unga Teaterns interaktiva föreställning är publiken med och utformar helheten. Improvisationsteater gör det möjligt att känna sig delaktig och engagerad eftersom var och en kan påverka föreställningens gång. Under den 1 h 15 min långa föreställningen får åskådaren skratta, känna igen sig och uppleva pinfärska scener som uppstår i stunden!

Rollerna kryddas med kläder från kostymgarderoben och ljuset improviseras fram av vår egen ljusdesigner. Alla roller samt sång och musik skapas i stunden av professionella skådespelare och musiker. Kom och se dråpliga, roliga och kanske till och med sorgliga historier springa fram på vår scen.

På scen ser vi Unga Teaterns ensemble och medlemmar från improvisationsteatern Stjärnfall: Stella Laine, Paul Olin, Frank Skog, Kristian Thulesius, Åsa Nybo och Johanna af Schultén samt musiker Salla Markkanen.

Åldersrekommendation: 13 +

Längd: 1 h 15 min (ingen paus)

Projektledare: Åsa Nybo | Ljus: Jukka Hannukainen | Grafik: Juha Mustanoja

Tfn 09-86208200 eller e-post info@ungateatern.fi

Unga Teatern, Lillklobb, Klobbskogsvägen 9, 02630 Esbo

www.ungateatern.fi, www.lippu.fi

SPELPLAN: