Unga Teatern | För daghem

FÖR DAGHEM

Information och tips gällande Unga Teaterns förmiddagsföreställningar

Info och inbjudningar

Vi skickar info om våra föreställningar per e-post och vanlig post. Anmäl här om ni vill ha ett elektroniskt nyhetsbrev.

Vi ordnar en förhandsföreställning (kvällstid) före våra premiärer dit vi bjuder in daghemspersonal. Även representanter för daghemmets föräldraförening är välkomna att delta i dessa tillställningar. Under kvällen har vi servering och ensemblen är på plats och svarar på era frågor.

Boka biljetter?

Våra förmiddagsföreställningar börjar oftast klockan 10.

Boka helst era gruppbiljetter direkt via teatern. Bokningsbekräftelse skickas per e-post. Dagisgrupper behöver inte lösa ut biljetterna på förhand utan betalningen sker antingen på plats på föreställningsdagen (kontant/kort) eller med faktura.

Vänligen observera att ifall en gruppbokning annulleras senare än 10 dagar innan föreställningsdatumet, debiterar Unga Teatern 50 % av det totala gruppbiljett priset.

Publikmaterial?

Om föreställningen har ett publikmaterial så skickas det ca 2 veckor innan föreställningsdatumet.

Då ni besöker oss

Biljettkassan öppnar 45 min. före föreställningen börjar. Vår teatervärdinna tar emot er. Meddela hur många barn och ledare ni är då ni kommer. Om ni märker att ni blir försenade, vänligen meddela oss på telefonnumret 09-8620 8200 så fort som möjligt.
Ifall ni kommer med abonnerad buss är chauffören också välkommen med och se föreställningen.
Varje grupp får 2 stycken programblad.

För personer med känslig hörsel finns det hörselskydd att låna.

Under pausen kan ni äta medtaget mellanmål i vårt café och i vår foajé. Vi bjuder gärna gruppledarna på kaffe/te. Om föreställningen inte har en paus så kan ni också stanna en stund efter föreställningen och äta er matsäck.

På teatern sorterar vi soporna och vi hoppas att våra besökare respekterar detta genom att lägga soporna rätt enligt anvisningarna på sopkärlen. Tänk gärna redan på förhand hur ni som grupp kan minska på avfallet. T.e.x kan man ha med sig egen dricka i en dricksflaska istället för tetraburkar. Glas och kannor finns att låna på teatern ifall ni vill ta med er en flaska med blandsaft.

Vi håller caféet stängt under förmiddagsföreställningarna.


Sälja teaterbiljetter för att samla in pengar?

Det går utmärkt att sälja teaterbiljetter för att samla in pengar till dagiset! Då är antalet högst 130 biljetter/föreställning. Vid köp av en hel föreställning finns det även en möjlighet att ansvara för caféförsäljningen (om föreställningen har en paus). Mera information fås från teaterns kansli på numret 09-8620 8200.