Unga Teatern | Päiväkodeille

PÄIVÄKODEILLE

Tietoja ja vihjeitä Unga Teaternin päiväkotiesityksistä

Info ja kutsut
Lähetämme tiedot esityksistä sähköpostitse ja postitse.
Järjestämme ennakkoesityksen (iltaisin) ennen kantaesityksiämme, jonne kutsumme päiväkodin johtajaa.
Päiväkoti voi myös tuoda vanhempainyhdistyksen edustajan tapahtumaan. Illan aikana meillä on tarjoilu ja koko kaarti on paikalla ja vastaa kysymyksiinne. Ilmoittakaa jos haluatte sähköisen uutiskirjeen.

Varaa liput?
Varaa liput suoraan teatterilta. Vahvistus lähetetään sähköpostitse.
Päiväkotisryhmien ei tarvitse lunastaa lippuja ennakkoon, vaan maksu suoritetaan paikan päällä esityspäivänä joko käteisellä tai pankkikortilla. On myös mahdollista saada maksu laskun muodossa.
Päiväkotiesityksemme alkavat tavallisesti klo 10. Jos ryhmävaraus peruutetaan alle 10 päivää ennen esityspäivämäärää, Unga Teatern veloittaa 50% koko ryhmänlipun hinnasta.

Yleisö materiaalit?
Jos esityksellä on yleisömateriaaleja ne lähetetään noin 2 viikkoa ennen esityspäivämäärää.

Kun tulette käymään meillä
Lippukassa avataan 45 minuuttia ennen esityksen alkua. Meidän teatteriemäntä vastaanottaa teidät. Jos huomaatte myöhästyvänne, ilmoittakaa ystävällisesti meille! Jos saavutte tilausbussilla kuljettaja on tervetullut katsomaan esitystä.
Meillä on kuulosuojaimia joita lapset voivat lainata.
Tauon aikana voit syödä tuomianne välipaloja kahvilassa kuin myös meidän aulassamme. Tarjoamme ryhmänjohtajille kahvia tai teetä. Jos esityksessä ei ole taukoa voitte jäädä syömään lounasta esityksen jälkeen. Kertokaa meille varauksen yhteydessä mikäli haluatte jäädä esityksen jälkeen teatterille.
Jätteiden vähentämiseksi toivotamme että voitte mahdollisuuksien mukaan ottaa juomia omissa pulloissanne, tetra tölkkien sijaan. Laseja ja kannuja on saatavilla teatterissa.
Pidämme kahvilaa suljettuna päiväkotiesityksien aikana.
Jokainen ryhmä saa 2-4 käsiohjelmia.

Myydä teatterilippuja rahankeruuta varten?
On mahdollista myydä teatterilippuja kerätäkseen varoja päiväkotikassaan! Silloin maksimimäärä on 130 lippua / esitys. Jos ostat koko esityksen on mahdollisuus olla vastuussa kahvilamyynnistä (edellyttäen että esityksessä on tauko).