Unga Teatern | Kouluille

KOULUILLE

Tietoja ja vihjeitä Unga Teaternin kouluesityksistä

Info ja kutsut
Lähetämme tiedot esityksistä sähköpostitse ja postitse.
Järjestämme ennakkoesityksen (iltaisin) ennen kantaesityksiämme, jonne kutsumme opettajat ja rehtorit.
Koulu voi myös tuoda Koti ja Koulu edustajan tapahtumaan. Illan aikana meillä on tarjoilu ja koko kaarti on paikalla ja vastaa kysymyksiinne. Ilmoittakaa jos haluatte sähköisen uutiskirjeen.

Varaa liput?
Varaa liput suoraan teatterilta. Vahvistus lähetetään sähköpostitse.
Koululaisryhmien ei tarvitse lunastaa lippuja ennakkoon, vaan maksu suoritetaan paikan päällä esityspäivänä joko käteisellä tai pankkikortilla. On myös mahdollista saada maksu laskun muodossa.
Kouluesityksemme alkavat tavallisesti klo 10. Jos ryhmällä on toive muusta ajankohdasta yritämme järjestää sen. Tämä koskee vähintään 40 hengen ryhmiä.
Jos ryhmävaraus peruutetaan alle 10 päivää ennen esityspäivämäärää, Unga Teatern veloittaa 50% koko ryhmänlipun hinnasta.

Yleisömateriaalit?
Jos esityksellä on yleisömateriaaleja ne lähetetään noin 2 viikkoa ennen esityspäivämäärää.

Kun tulette käymään meillä
Lippukassa avataan 45 minuuttia ennen esityksen alkua. Meidän teatteriemäntämme vastaanottaa teidät. Jos huomaatte myöhästyvänne, ilmoittakaa ystävällisesti meille!
Jos saavutte tilausbussilla kuljettaja on tervetullut katsomaan esitystä.
Meillä on kuulosuojaimia joita oppilaat voivat lainata.
Tauon aikana voitte syödä tuomianne välipaloja kahvilassa kuin myös meidän aulassamme. Tarjoamme opettajille/ ryhmänjohtajille kahvia tai teetä. Jos esityksessä ei ole taukoa voitte jäädä syömään lounasta esityksen jälkeen. Kertokaa meille varauksen yhteydessä mikäli haluatte jäädä esityksen jälkeen teatterille.
Jätteiden vähentämiseksi toivotamme että voitte mahdollisuuksien mukaan ottaa juomia omissa pulloissanne, tetra tölkkien sijaan. Laseja ja kannuja on saatavilla teatterissa.
Pidämme kahvilaa suljettuna kouluesityksien aikana.
Jokainen luokka saa 2-4 käsiohjelmaa.

Myydä teatterilippuja rahankeruuta varten?
On mahdollista myydä teatterilippuja kerätäkseen varoja luokkakassaan! Silloin maksimimäärä on 130 lippua / esitys. Jos ostat koko esityksen on mahdollisuus olla vastuussa kahvilamyynnistä (edellyttäen että esityksessä on tauko). On mahdollisuus toivoa päivää ja kellonaikaa jolloin haluatte esityksen pidettävän.