Unga Teatern | Liput

LIPUT
Unga Teaternin lipunmyynti/toimisto on avoinna arkisin klo 10-16 sekä 45 minuuttia ennen esityksen alkua, tavoitat meidät numerosta 09 8620 8200. Lippuja voi myös varata ja ostaa palvelusta lippu.fi
Huom! Koulu- ja päivähoitoryhmät sekä muut ryhmävaraukset (yli 10 henkilöä) varataan suoraan Unga Teaternilta. Ryhmäliput voi maksaa laskulla.

Lipun lunastaminen
Voit valita varattujen lippujen lunastuksen teatterin toimistolta, Lippupisteen myyntipisteitä (mm R-kioskit, Luckan toimistot) tai saada  laskun lähetettyä sähköpostiisi. Lähetämme liput sähköpostitse kun olemme vastaanottaneet maksun lipuista.

Maksutavat
Käteinen, pankki-, Visa- ja Visa Electron / Virikeseteli vapaa-aika setelin, Smartum Liikunta- ja​​ Kulttuuriseteli, Tyky-kuntosetelit, Sporttipassi, Kaikukortti, Unga Teaternin omat lahjakortit sekä lippu.fi palvelun lahjakortit.

Verkossa
Voit myös varata ja maksaa lippuja verkossa. Mene kohtaan ”esitysaikataulu” ja klikkaa ”Liput” tai mene suoraan Lippu.fi. Liput voit tulostaa omalla tulostimellasi.

Lippupiste
Myynti- ja neuvontapalvelu ma-la klo 9-21, su klo 10–18 (poikkeukset mahdollisia esimerkiksi pyhinä) 0600 900 900 (2€/alk.min + mpm/pvm) HUOM! Myyntipaikat veloittavat omia palvelumaksuja (1,50 € – 3,50 €/lippu).

LIPPUJEN HINNAT

Hinnat ilman palvelumaksua arkiaamu arkiaamu, ryhmät väh. 30 henk.   lauantai & ilta Ohjaajat lauantai & ilta ryhmät,

väh 30 henk.  

SAMPO – TALVINEN TARINA 10 € 9 € 14 € 2 € 10 €